Sadržaj naselja

Turistička agencija AEROTRAVEL osnovana je 19. januara 2010. u Beogradu, sa sedištem u ulici Jurija Gagarina 14n, kao prva turistička agencija otvorena u najlepšem naselju na Novom Beogradu – Belville.

Iako mlada agencija po osnivanju, naš tim čine obrazovani i kvalifikovani agenti prodaje avio karata sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti turizma.

Zahvaljujući profesionalnom radu, agencija je vrlo brzo dobila licencu Međunarodnog udruženja avio saobraćaja IATA sa sedištem u Ženevi, kao akreditovani agent za izdavanje avio karata. Takođe posedujemo i Licencu Agencije za privredne registre Republike Srbije, broj PTP 119/10, za bavljenje turističkom delatnošću.

Osnovna delatnost agencije:
 
•    AVIO KARTE za sve destinacije redovnih avio kompanija
•    AVIO KARTE low cost kompanija
•    HOTELSKI SMEŠTAJ za ceo svet
•    PUTNO zdravstveno osiguranje
•    ARANŽMANI u saradnji za mnogim pouzdanim turoperatorima
•    TRANSFERI od/do aerodroma.

Prateći savremene tokove i nove trendove u  načinu rezervisanja avionskih karata, omogućili smo našim klijentima da sami vrše ONLINE pretragu letova preko našeg sajta 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Nas tehnološki partner je globalni rezervacioni sistem Amadeus koji pruža korisnicima kompletan sadržaj sistema sa raspoloživim letovima i cenama na preko 150 avio kompanija, što nam omogućava da prodajemo najpovoljnije avio karte.

U poslovanje smo takođe uveli i ONLINE rezervaciju smeštaja u preko 100.000 hotela širom sveta, sa detaljnim opisom hotela, fotografijama i mapom lokacije. Sarađujemo sa nekoliko renomiranih rezervacionih sistema za hotele, tako da uvek možemo da uporedimo cene i predložimo najpovoljniju ponudu.

Ukoliko želite rezervaciju, savet ili informaciju, obratite nam se sa zahtevom o željenoj destinaciji i terminima, a mi ćemo sa puno entuzijazma pronaći najpovoljniju ponudu za vaše putovanje.


AEROTRAVEL
Naselje Belville, zgrada Đurđevak
Jurija Gagarina 14n
Novi Beograd 11070
Tel: 011/6300-133
Fax: 011/6300-132
office@aerotravel.rs
www.aerotravel.rs

Mapa sadržaja naselja